Blogjubilæum – 2008

Posted by Sacha in Bloggen, Fashionabelt, mig, mig og lidt mere mig | Leave a comment

I 2008 fik jeg en telefon der kunne gå på internettet i en begrænset udgave, telefonen jeg fik havde direkte adgang til blogspots platform, hvilket for er en oplagt mulighed for mig at flytte fra mit første bloghjem, som manglede noget udefinerbart.
I 2008 brugte jeg en del tid på at forsøge at gøre mig klog på tøj, tøj og lidt mere tøj.
2008 var også året hvor mode og livsstilsblogs for alvor dukkede op, det blev pludselig populært at have en blog, det var ikke længere kun noget for nørder.

I hvert fald har jeg en hulens masse billeder af mig i diverse outfits, og her 8 år senere er det lidt sjovt at kunne konstatere at flere at tingene på billederne har jeg forsat her 8 år senere.

301016År2008
… og ja, det er guld leggings og ja det er en turtleneck

Åh guldskoene, jeg har ledt efter noget i den stil lige siden jeg måtte skille mig af med dem på billedet.

2008 var også året hvor jeg besluttede mig for at skrive specialet i København, og dermed også flytte fra Odense og tættere på Københavns Universitet.

Det var også det år hvor jeg den 22. december strøg af cyklen ud for IKEA-byggepladsen, pga en plade der lå skævt på cykelstien.
Jeg slog min albue godt og grundigt, og ´landede med hovedet ude over kørebanen – det var her jeg besluttede mig for at en cykelhjelm måske er grim, men utrolig praktisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.