Bidt af en gal hæklenål

Posted by Sacha in Håndarbejdskurven | Tagged , , | Leave a comment

Det er vist ingen hemmelighed at jeg er blevet bidt af en gal hæklenål og i dag fandt jeg frem til endnu en blog, bevares denne blog er knyttet sammen med en garnbiks hjemmehørende et sted i det jyske.

Men lige så meget som jeg er bidt af en gal hæklenål, lige så lidt er jeg dus med det at jeg kan ryste firhåndshæklerier ud af ærmerne.
Jeg er stødt på et hæklet halsrør og hylster til den smartphone jeg ikke har (godt man så kender nogen der har sådan en :p )
Anyway… de kører sådan en lille konkurrence hvor man kan vinde en god slat garn og når man nu er bidt af sådan en gal hæklenål, så siger man da ikke nej til at deltage vel?
– også selvom man skal reklamere for det, men jeg ville have reklameret for bloggen alligevel – for kreablogs bør komme i omløb.

For det er nu hygsomt at sidde med garn og hæklenål eller garn og strikkepinde – glæder mig allerede til næste aftale jeg har med min mor, garn og et sæt strikkepinde.
Så er du bidt af en gal hæklenål som jeg og har det som barn i en slikbutik, når du står og kigger på hyldemeter af garn så sus ind på yarnfreak lige her (eller over i højre side)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.