Bøger på den dovne måde

Posted by Sacha in Aha | Tagged | 4 Comments

Nu har jeg fået prikket hul på bylden og derfor fundet min indre læsehest frem igen.

Lige pt. er jeg dog gået i stampe – kan ikke komme på hvilken novellesamling jeg skal læse i forbindelse med udfordringen.
Da noveller på en eller anden måde minder mig om tvangslæsningen fra skoletiden og den eneste novellesamling jeg kan komme i tanke om, er en jeg ikke har pokkers gode minder omkring, da jeg fik en novelle derfra til studentereksamen og jeg var ved at kaste op da jeg læste den, fordi det var direkte ubehagelig læsning, og jeg derfor ikke kunne koncentrer mig om at analysere den.

Nå men, tilbage til dovenskabslæsningen.
Det er næppe nogen nyhed, men et godt link kan ikke blive delt tit nok.
På nettet kan man låne nogle lydbøger – udvalget er ganske vist ikke særlig stort, men der er pt. nok titler for mig at lytte til.

Så her til eftermiddag har jeg lånt “Djævlen går i Prada”.
Bogen har været at finde på min reol, inden den for 2½ år siden døde i en taske af en utæt madpakke – tasken døde i øvrigt ved samme lejlighed, men det er en anden historie og et sidespor til dette indlæg.

Hvor kan jeg så finde de bøger og svaret er lige her.
Alt hvad der kræves for at du kan låne en lydbog (fil) er at du er oprettet som bruger på biblioteket i din kommune.

Dette indlæg kunne også kaldes: “Hvordan man gør en kort historie lang.

Så hvad venter du på?

4 Responses to Bøger på den dovne måde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.