At tage skeen i den anden hånd – en ændring af tankegangen

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig | 1 Comment

Juli var mildest talt ikke nogen fantastisk omgang, sommerdage var der ikke rigtigt nogen af, altså med undtagen på falderebet hvor få områder i lille Dannevang nåede op på 25,1 grader eller højere.

På det personlige plan præsterede jeg at træde forkert, og rive to ruder ned af et drivhus, med et forslået haleben og en forvredet ankel til følge, utroligt nok ingen rifter fra faldende glasskår.
Det skete selvfølgelig dagen inden jeg skulle være afløser på nogle opgaver på jobbet.
Godt to uger senere formår jeg at vride om IGEN, denne gang på vej fra arbejde, hvor jeg træder forkert ned fra et trappetrin og her var jeg ved at tudbrøle og ønskede vitterligt at jeg var fem og ikke fem-og-tredive så jeg tudende kunne råbe:“Bær mig!”.
I stedet måtte jeg “suck it up” og humpe ned til bilen, fordi jeg er en “strong independent woman” som kan klare sig selv.
Min ankel var, og jeg lyver ikke, når jeg siger at den var mindst dobbelt størrelse.

Nu er jeg ikke den der har lettest ved at forholde mig i ro, slet ikke når jeg rent faktisk skal.
Det hjælper ikke når venner skriver/siger: “Pas nu på!”, det har den stik modsatte virkning og jeg bliver Rasmus Modsat, for jeg kan godt.
Det siger kroppen altså fra overfor på et eller andet tidspunkt.
Så selvmedlidenhed har jeg haft en hel del af, også af den ufortjente af slagsen – fordi jeg blev Sacha fem år, der ikke ville lytte og derfor måtte føle konsekvenserne.

Så dan Juli blev til August og jeg på den første aften i måneden lå på kanten af et angstanfald (jeg fik det afværget i løbet af natten). Det var her jeg besluttede at ændre min tankegang for august.
Ikke mere selvmedlidenhed og selvynk – det er dælme svært, kan jeg hilse at sige, når der lige pludselig kommer en meddelelse om, hvad jeg skal lave den kommende uge på jobbet.

Så jeg tager skeen i den anden hånd og for at gøre august fantastisk, så bliver tøjet lige en ekstra tand fancy den kommende uge.
Satser på at samle mig mod til at trække i kjole og petticoat, måske skjortebluse med bling på kraven, måske læbestift,men ingen høje hæle!
Dernæst skal jeg komme i omdrejninger og komme i indretningsstemning.
Glæde mig til at dans begynder igen (og så vidt muligt holde foden i ro indtil da..)

Uhh… måske kigge lidt på nogle gamle kogebogslister, med efterårsopskrifter.

 

– Og måske, kun måske lytte når venner siger: “Pas nu på!”.

One Response to At tage skeen i den anden hånd – en ændring af tankegangen

  1. Pingback: Når man helst vil gå i med væggen | Jordforbindelse(n)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.