Arla er min ven.

Posted by Sacha in Mad, mig, mig og lidt mere mig | 4 Comments

Denne weekend har jeg igen stået i køkkenet 😉

Lørdag blev det til:

  • Fyldt mørbrad i frikadellesvøb
  • Kogning af en god portion æblegrød
  • Gammeldaws æwlkag’
  • Æbleis på mandelbund.

Søndag blev det til:

  • Kanelsnegle
  • Kanelsnegle med marcipan
  • Pølsehorn (en klassiker her i huset!)

Jeg burde smide lidt opskrifter i grams – jeg har ændret lidt i samtlige opskrifter eller de er lavet sådan cirkus efter det der står, er ikke så god til at følge tingene slavisk, hvilket er lidt utroligt når jeg nu har leget i et kemilaboratorium adskillige gange mellem 2003 og 2010 😀

4 Responses to Arla er min ven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.