Årets tøsede film på Netflix

Posted by Sacha in Aha | Tagged | Leave a comment

Nå men, nu blev min generelle status over 2013 en lettere flad fornemmelse,  men så vil jeg glæde mig over at 2013 blev året hvor jeg stiftede bekendtskab med Netflix, efter jeg ved et uheld ødelagde fjernbetjeningen til min dvd-afspiller, som jeg mente kostede 300kr for så at købe en ny til 130kr, der ikke helt fungerede med afspilleren der viste sig at have kostet 150kr i sin tid…
Det havde kort sagt været billigere at købe en ny afspiller…
Nå i mellem tiden afspilles filmene på computeren, når altså ikke Netflix står for underholdningen.

Så mon ikke jeg lige skulle smide mine tøsede Netflix-favoritter her på kanalen? Jo, det tror jeg da nok lige – fordi letbenet underholdning ofte er det jeg tyer til, når der skal slappes af.

Holiday in Handcuffs
Gertie kommer for sent til jobsamtalen hendes far har arrangeret og hendes kæreste dropper hende på en og samme dag lige før jul. En jul der skal fejres i en hytte in the middel of nowhere med familien. I panik kidnapper hun en fyr i jakkesæt og så er er vi lige som i gang.
holiday in handcuffs

 

 

 

 

 

 

 

Beauty and the Briefcase
Lane Daniels er modeskribent og har som mange andre kvinder en lang ønskeliste til drømmemanden, men hidtil har ingen mand kunne klare cuttet.
Takket været fotografveninden kommer ud hun til samtale hos Cosmo, hvor hun ender med at gå undercover for at lave en historie om hvordan man finder kærligheden i finansverdenen.
Letbenet, men samtidigt rammer den ned i de mange facitlister laver, så alligevel er der nok en pointe gravet ned et sted.
beauty and the briefcase

 

 

 

 

 

 

 

Just friends

Chris Brander flygter fra fortiden i New Jersey, en fortid hvor han bare var den chubby ven i teenageårene, der hemmeligt drømte om mere med sin gode veninde.
10 år efter er han mange kilo lettere, succesrig indenfor musikbranchen og lidt af en røv med øre. Ved et uheld havner han hjemme i New Jersey med en kvindelig (lettere irriterende) kunstner, som han på et tidspunkt har været forbi.
Hjemme i New Jersey møder han teenagetidens venner inkl. veninden han var lidt lun på og så er scenen sat.
Tøset? ja!

just friends

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.