9 centimeter stylter

Posted by Sacha in Fashionabelt, Seneste køb | Tagged , , | 13 Comments

Hvis du gættede på sølv, så ding ding ding – jackpot!
Fornuften sejrede, selvom jeg var meget tæt på at klikke de grønne hjem – i øvrigt fornuft er vist så meget sagt, når skoene i forvejen er hamrende ufornuftige med deres 9 cm hæl… så fornuftig skal forståes som: jeg-kan-bruges-til-alt-farve.


Skoene er min debut ud i at købe sko på nettet, hvor jeg ikke kendte til skoens pasform i forvejen, men når man nu har jagtet glimmer længe, så skal plastret rives af på et tidspunkt og man hopper helt ud på det dybe vand.

(hele to metaforer på en gang – så er budskabet klippet ud til konfetti)

Jeg købte skoene i en str. 38, efter at have have jokket rundt på et målebånd, hvor længden på min fod sagde: 37,5 (big surprise), så jeg gik op – hellere indlæg i skoene end, at tæerne skal kappes af.

Til min store overraskelse sad skoene temmelig godt, og hælen sidder lige der hvor jeg bedst kan lide det i forhold til balancepunktet, nå ja… der skal indlæg i, for de er lige det halve nummer for store.
Heldigvis har jeg løse indlæg liggende hjemme, da sko i halve numre for store ikke er ukendt land.

Men sådan en succesoplevelse kan godt gå hen og blive farlig, for det betyder at skomulighederne lige pludselig er blevet væsentligt større.

PS. I grunden utroligt hvor meget energi jeg har til at skrive stolpe op og stolpe ned, når mine batterier er temmelig flade.

13 Responses to 9 centimeter stylter

  1. Pingback: Zalando | Ekko Rocks

  2. Pingback: Jamen, jeg har jo ingen sko… | Jordforbindelse(n)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.