4. oktober (udfordringen)

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig | Tagged | Leave a comment

Dagens udfordring: “Et billede du har taget”.

Lad det være sagt med det samme, billedet er taget i går søndag eftermiddag, hvor trætheden var ved at melde sig (igen) og når der forsat er alkohol i blodet, så skal der ikke meget til, før man begynder at grine af de små ting og få tankerne drejet ind på platheder under bæltestedet.

Så da jeg så dette, måtte jeg have et billede – opstillingen var en del af oprydningen efter Landsrådet.

Jeg kunne sagtens have fundet et bedre billede, men jeg tænkte at det var sjovere at få et af de nyeste skud på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.