4.000 opslag på Instagram senere

Posted by Sacha in tankestreg | 5 Comments

"Title of your masterpiece" - you mean: 4000 post on Instagram since 29 th February 2012? Oh... I must not do statistics - must resist!

Jeg kan ikke helt beslutte mig for, om 4000 opslag er vanvittigt, eller det modsatte.
Det startede den 29. februar 2012, og her kunne man så gå i statistik-mode og regne på hvor mange billeder det er pr. dag og så er man tilbage i en snak man ind imellem har omkring blogs.
Hvor mange opslag er i orden, og skal man holde igen med opslag eller skal man bare fyre løs?

Først kan jeg trække 547 billeder fra, som er mine daglige LEGO365-billeder.
Derudover er der yderligere billeder af LEGO, fra events, “bag scenen” aka spisebordet fyldt med LEGO, LEGO-byggeri.
Så er der billeder af mad, af svingende billedkvalitet.
Årstidsbilleder, lige fra sommerens krebsefarve, efterårets pis-øs-regnvejr, og vinterens få dage med sne man lige kan ane, samt jul,nytår,fødselsdag.
Nå ja, og så et opslag der fortæller at jeg nåede 2000 opslag – det gjorde jeg 10. august 2014, hvilket fortæller mig at jeg nåede de første 2000 opslag hurtigere end de 4000.

Jep, jeg sidder og bladre mine opslag igennem, mens jeg skriver dette og det er faktisk sjovt.

Det er lidt som at bladre i et klassisk fotoalbum, bortset fra at på IG er de værste billeder (som regel) er ikke-eksisterende.

Det sjove ved instagram, er hvor forskellige folks konti er. Nogle har nogle ekstremt stramme/rene linjer. Andres konti minder mest af alt om et kludetæppe.
Mit tilhører det sidste, jeg er bare ikke god til det der pæne koordinerede noget, faktisk laver jeg bevidst underlige opslag, hvis jeg synes det er blevet for pænt/koordineret at se på.

Selvom facebook har gjort sit til at ødelægge Instagram, så kunne jeg ikke forestille mig at stoppe med at bruge tjeneste lige med det første, og jeg er da også langt større fan af Instagram end jeg er af Twitter og Snapchat.
Så jeg lever med at Instagram, vælger at poste billeder/videoer i en stor rodebunke med vidt forskellige “tidsstempler” på.
Jeg har fundet ud af, at hvis jeg tjekker nok gange ind på ønskede profiler jeg følger, så dukker de også op i mit feed forholdsvis kort tid efter de er postet.

Nå men nu er turen mod de næste 1.000 billeder/videoer gået i gang – har allerede postet yderligere to opslag, da der lige pludselig sad et sort egern udenfor køkkenvinduet og guffede kerner/nødder.

5 Responses to 4.000 opslag på Instagram senere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.