31. december: Status

Posted by Sacha in Foto, Hobby, LEGO, LEGO365 | Leave a comment

261216LEGO365 366-366

366 billeder af LEGO til lige så mange dage (plus to lavet til anden side).
Det er på et eller andet plan et vanvittigt projekt, men samtidigt nok det første nytårsforsæt som jeg med 100% sikkerhed kan sige at jeg har overholdt, også selvom der har været perioder hvor det har været hårdt, fordi det er svært at være kreativ på kommando.

Men det har været sjovt, og ind imellem har jeg haft flere idéer end der var dage at gøre godt med.

Jeg er blevet mere afslappet i forhold til at redigere billederne, faktisk er det sjovt at justere på lidt på billederne, faktisk har jeg forsøgt at fjerne sporene af elefantsnot på billedet her, om det lykkedes kan jeg ikke helt afgøre, fordi jeg ved hvor det burde være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.