30 for 30 #5+6

Posted by Sacha in Dagens outfit, Fashionabelt | Tagged , , , , , | Leave a comment

Har valgt at klappe to dage sammen i et indlæg og har billederne til dag 7 på kameraet, har bare ikke fået det lagt over på computeren (og det er slet slet ikke fordi både ledning og kamera ligger i en afstand mindre end ca. 30 cm. *ahem*)

Dag 4 må I undvære, det var hellere ikke så spændende igen, da jeg gik helt i sort med sorte pufærmer og sort tubenederdel og ingen sko grundet den der møg fod.

Den 5. formåede jeg at trække et par leggings på, hvilket jeg er rimelig imponeret over, eftersom jeg kun kunne stå på det ene ben.

Resultatet blev:
Grå body (H&M), sort tunik (ukendt oprindelse), blå tubenederdel.
Det ekstra: 100 den leggings (H&M)

Tunikaen er en ny ting til gaderoben, som jeg fik af min mormor.
Det er første gang at den er i brug, da den har ligget i mit skab i noget tid, da den lige skulle lappes i en syning. Jeg har samtidigt været lidt i tvivl med den, fordi ærmerne har en sjov længde samt vidde.
Kan ikke helt finde ud af om jeg skulle få lagt dem op sådan at ærmerne har albuelængde.

Beklager det grumsede billede, men spejlet var eneste mulighed for billede den dag, da mit normale spot ikke kunne lade sig gøre, grundet foden – ville slet ikke kunne bevæge mig hurtigt nok i forhold til tiden på selvudløseren.

Så til den 6. juli, hvor hævelsen på foden var faldet så meget at jeg kunne forlade lejligheden, og det eneste par sko jeg kunne få på var mine Converse (I kan heldigvis ikke se hvor løst bundet den ene sko er – det så tosset ud).
Så for at camouflerer mine tossede fødder trak jeg i jean og… en top med flagermuseærmer, som jeg ikke rigtigt har været i siden sommeren ’07 (yees, en gammel sag.) Jeg elsker simpelthen farven på den bluse – så den har troligt været pakket i flyttekasser og boet i flere forskellige klædeskabe.

Resultat:
Bluse med flagermuseærmer (H&M),
jeans (Vila), Converse

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.