30 er ikke så farligt #7 – afblæsning

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged , , , | 2 Comments

Nogle gange bør man tænke før man taler, i dette tilfælde skriver.

For 30 ting på 30 dage sår’n lige fra hoften? Jeg ved jo godt at sådan noget ryger i vasken hurtigt, fordi blogging så bliver en sur pligt på linje med alt der indeholder ordet vask.

Så jeg afblæser de 3o dages udfordringer og i stedet kommer her en liste med 30 ting, som siger: Hey, 30 er da ikke så slemt igen, tænk hvad jeg allerede har oplevet.

 1. Første besøg på Borgen var i maj/juni 1993 og jeg fandt det morsomt at de få mennesker der var i folketingssalen, snakkede om noget man kunne forstå, nemlig fodboldkampen der skulle finde sted samme aften ( og det er fodboldsnakken der gør at jeg husker mit første besøg).
 2. Al musik fra før årtusindskiftet er fantastisk (mildt hukommelsessvigt måske..)
 3. Moden går i ring, sandsynligheden for at man har prøvet eks. hårmascaraen af er tilstede… (nyeste trend fra skuffen øjensynligt)
 4. Man har overlevet børnefødseldage med brunsvigermand med slik på…
 5. At der hænger noget i klædeskabet som er 10 år gammelt, som man kan passe (da man rundede de 20 ville dette være et tegn på at enten er man meget lille eller også har tøjet været meget stort)
 6. Man undres over hvordan man overhovedet kunne klare sig uden en computer (og internet).
 7. Og så min evindelige borgerlige kæphest: Stakkels de der ikke husker at Europa har haft pigtråd ned igennem Tyskland – 1989 er pludselige længe siden.
 8. Det at krydse Storebælt krævede en færgetur – og så giver et stop i Korsør i dag sure miner, fordi en sikkerhedsprocedure skal overholdes…
 9. At Pluto var en planet – indtil nogle kloge hoveder kom på andre tanker.
 10. At der blev trukket lidt på smilebåndet over filmen “The Truman show”, få år senere dukkede de første realityshows op… og de fylder den dag i dag godt op i sendefladen.
 11. Dengang at man kunne købe ind med 5 og 10 ører (Det kan ingen af mine søskende huske – Then I must be old!)
 12. At posten kom ud juleaftensdag – det stoppede man med netop det år, hvor jeg så ud til at skulle den fornøjelse som afløser..
 13. Verden brød ikke sammen ved årtusindskiftet, noget teknik mente måske at årstallet hed 1970, men det var alt.
 14. Ikke mere dårlig samvittighed over eksamen på min fødselsdag.
 15. “Hvad skal du være når du bliver stor?” er ikke spørgsmål man får længere, til gengæld får man mange andre, der er mindst lige så irriterende.
 16. SATC er en god trøst, man behøver ikke blive kedelig fordi tallet siger 3X.
 17. Bridget Jones singleself fortæller at man ikke bliver mindre pinlig…
 18. Puddelfrisuren er blevet afprøvet… 2 gange…
 19. For at blive i hårpragtens verden, tisgult hår er også prøvet – også 2 gange…
 20. Belært af erfaringer fra universitetstiden, så ved man godt at det offentlige ikke altid arbejder liiige hurtigt (Og dette gælder også sådan noget som A-kasser).
 21. Ærter smager ikke bedre, det er forsat en grøntsag på tålt ophold på tallerkenen og som gør sig bedst i store mængder af sovs (Knorr’s Bearnaise… )
 22. Der fandtes mønter som D-mark, Lire, Shilling og Franc frem for Matadorpenge (aka Euro)
 23. Solslikning i en badering i pøl i et par timer… solcremen stopper med at virke på et tidspunkt og det kogte skaldyr dukker frem, så blev man den erfaring rigere…
 24. Jeg har overlevet både mobning, eksamensangst, præstationsangst og præsentationsangst – what doesn’t kill you (du ve’..)
 25. Leggings har været på mode før – dengang hed det bare gamacher.
 26. Computere er ikke farlige – man skal blot huske at gemme løbende (jeg siger det bare)
 27. Det at blive skudt yngre, vil være mere spiseligt.
 28. Har haft mine 15 sec of fame (i tv i dragt, i et magasin med en tidligere bolig), så det er strøget af listen – been there, done that.
 29. Hvide bukser er ikke hvide ret længe, de suger skidt, mudder og græs til sig.
 30. Man kan ikke spå om fremtiden, og det at lægge langstrakte forkromende planer holder ikke, de skrider temmelig hurtigt, fordi en anden vej end den lige er sjovere.
  Jeg er ikke der hvor jeg troede jeg ville være for 10 år siden, men kunne jeg ændre på noget, så ville jeg ikke gøre det – for både op og nedturene har været med til at gøre mig til den jeg er i dag, her de sidste dage af mine 20’ere.

2 Responses to 30 er ikke så farligt #7 – afblæsning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.