30 er ikke farligt #1

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, Samfund, tankestreg | Tagged , , , , | Leave a comment

Hvordan tager man hul på 30 dage med lige så mange argumenter for at 30 bare er et tal, også når det gælder alder, og derfor ikke er så skræmmende igen.

Jeg kunne tage oplevelser fra alle årene fra 1982 og frem, og bruge dem som argument for hvorfor det der 30 ikke er skræmmende.
Men det gør jeg ikke, i stedet vælger jeg ting der har formet mig til den jeg er i dag – nogle ting kan der sættes et årstal på, andre ting har været mere flydende.

Det var så lidt indledende tanker.

Første argument for hvorfor 30 ikke er farligt.

2005 var et skelsættende år for mig, faktisk vil jeg sige det skelsættende år.
For jeg ville med stor sandsynlighed være et andet sted, end jeg er i dag.

I 2005 var jeg i Paris med tre studiekammerater, hvilket er hvor billedet er fra, men det der gør 2005 til noget særligt er at det var året, hvor samtlige mennesker på uni kunne se hvad min politiske standpunkt var (og forsat er) – temmelig grænseoverskridende at stå i en jakke i den rette farve med partilogo og kandidatens navn på.
Det var skridt jeg tog der er i den grad årsagen til at jeg er hvor jeg er i dag – jeg trådte ud af min æggeskal/comfortzone.
Pissehårdt vil jeg hilse at sige, nåede at blive helt i tvivl om jeg nu var det rette sted, men ved et arrangement med den daværende familie-forbrugerminister, som fortalte om hvad der gjorde udslaget for ham i sin tid, da vidste jeg med det samme at jeg var havnet på rette hylde.

Hmm.. det blev en længere smører, men 2005 var skelsættende (og hey, hvis jeg turde tage det spring, så kan 30 da ikke være skræmmende, eller?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.