23.december: Med sang og dans og trommen

Posted by Sacha in Foto, Hobby, Jul, LEGO, LEGO365, Musik | Leave a comment

Så er det den 24. december, men lad mig lige bringe billedet fra den 23. december først.
For jeg blev jo sendt i byen, og jeg forstår ikke dem der synes det er en fest at julegaveshoppe lillejuleaften, og da den ene af de gaver der står på listen ikke var der, måtte jeg improviserer og håbe på tilgivelse fra giveren – til gengæld er jeg temmelig sikker på at modtageren ikke ønsker at bytte den.

Så skulle gaverne pakkes ind, det er så til gengæld noget jeg har en tradition for at gøre den 23. og gerne klokken kvart i kvalme, så den nåede at blive midnat inden jeg var (næsten) færdig.

Men nu kan roen næsten sænke sig, og så er det meget passende at billedet for den 23. december er en klassiker, som helt sikkert ses af mange mennesker derude juleaftens eftermiddag(kl. 16 på DR1) og sangen til skal I også få.

181216LEGO365 358-366

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.