2013-1 Alt det der er forbudt (næsten)

Posted by Sacha in Mad | Tagged | Leave a comment

Så er deludfordring 1 klar, selvom den kommer på som nummer 2, forklaringen lægger i at det var den jeg kom på først tilbage i efteråret.
Jeg gik længe frem og tilbage mellem: Skal alle retterne frem med det samme eller skal det samles i kategorier?
Begge dele har sine fordele og ulemper, at jeg endte med model to skyldes at jeg her ville være mindre låst, der vil være plads til spontanitet – hvis der nu skulle dukke en det-må-jeg-bare-prøve opskrift op.
At det så bliver mindre konkret i forhold til madplanlægning, okay – kage og desserter er nok ikke lige det man kaster jævnligt ind i en (imaginær) madplan.

Jeg har også valgt nogle lidt skæve kategorier og dog, nogle er nok lidt mere sigende end andre og igen skal ikke tages bogstaveligt.
Nogle kategorier kan sagtes dække over en og samme syndige ting.

Med udfordringerne her, har jeg forsøgt også at tænke i hverdags sødt, noget der i princippet kan indtages på hvilket som helts tidspunkt på ugen og på døgnet.
Jeg vil prøve at tænke bredere, finde noget der kan tilfredsstille min søde tand, uden at føle afsavn, for sandheden er den, at jeg er en sukkergris af rang og et stykke frugt der gnaves, det stiller bare ikke trangen.

Bare roligt, der er andre ting på ønskelisten end “frugt på nye måder.” 😉

I skal være så velkomne til at komme med jeres bud på hvad der gemmer sig bag de forskellige kategorier.
 
2013-1 det søde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.