18. december: Rensdyret med den røde næse – mon der er glögg involveret?

Posted by Sacha in Foto, Hobby, Jul, LEGO, LEGO365, Musik | Leave a comment

171216LEGO365 353-366

Jeg ved ikke om det er godt eller skidt, men efter at have danset step i lidt over et år, så er jeg begyndt at høre steprytmer i rigtig mange sange, hvilket vil sige at jeg ofte har gang i soft shoe tapping (der findes ikke ord på dansk som giver mening), for at undersøge om det er den rigtige rytme jeg hører.
I dagens sang, der hører jeg en swingy rytme, som godt kunne anvendes til en klassisk stepkoreografi kaldet: The Shim Sham, en dans der også vækker genklang hos folk der dyrker Lindy Hop.
Så her er lidt Ella og Bing til øregangen og vippende tæer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.