1-365 Forskeren

Posted by Sacha in LEGO365 | Leave a comment

LEGO365 forskeren

Der har ualmindeligt stille her på kanalen, og det er ikke fordi at jeg ikke har haft noget at ville fortælle eller vise, men min indre kritiker har stået og kritiseret alt hvad der er forsøgt skrevet, noget er røget i draft og andet er simpelthen slettet med det samme igen.

Jeg er adskillige opskrifter liggende i draft, fordi jeg simpelthen ikke har kunne formulere mig (synes min indre kritiker) og nå ja, det hjælper ikke at fare i tasterne hvis det føles som en sur pligt, hvilket det lidt har gjort det seneste halve års tid.

Har måtte erkende at jeg ikke er god til madudfordringer, det er som om at jeg pludselig løber tør for idéer når jeg skal i gang med udfordringerne.

Så nu har jeg kastet mig over en helt anden type udfordring, en udfordring der involverer: Mit kamera og min ikke helt så lille samling af LEGO minifigurer.

Formålet?
At blive bedre til at håndtere det, uanset lysforholdene – og på det punkt er jeg sprunget direkte ud på det dybe vand.

Er der en rød tråd?
Ikke rigtigt, pt. er der kun lagt et tema for de første fem billeder, så der er forsat 361 billeder der ikke har noget tema – endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.