Solskin til klædeskabet


Bum bum bum… Endnu en ny ting til klædeskabet, jeg får det sgu helt dårligt med alt det nye der flytter ind for tiden, hvilket jeg på ingen måde behøver at få det dårligt over.
For mit klædeskab trænger til at få skiftet en del af indholdet ud, hvilket ikke er nogen dårlig undskyldning, men et faktum.

Nu har jeg den seneste uge læst flere bloggere omtale et projekt hvor man i en uge skal bruge noget, man ikke har haft på i et år.
Sådan en udfordring ville ikke kunne lade sig gøre her, da jeg stort set har det meste i rotation, sådan jævnligt, hvilket også betyder at der er noget i mellem, som burde ryge ud grundet slid.

Nu hvor jeg har gang i denne fornyelse af klædeskabet, sker det med kritiske briller, jeg prøver at få noget ind som ikke er plain basic jersey, hvad enten det er bomuld eller viskose.
Hvilket i øvrigt er svært, det ikke fittede er der tilsyneladende langt i mellem, hvis det skal være af andet end det dersens plain basic.

Udover at få andre materialer og snit/detaljer ind, så forsøger jeg også at liste noget ind der ikke er: sort eller blå som ellers er mine favoritter.

This entry was posted in Fashionabelt, Seneste køb, tankestreg and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>