Respekt for andre menneskers valg?

Posted by Sacha in Bloggen, tankestreg | Tagged , | 7 Comments

Her til formiddag da jeg bladre igennem google reader så falder jeg over et indlæg hos Stine & Sara og jeg blev vred, sur og skuffet da jeg læste hvad de havde skrevet.
Ikke på dem, for de gjorde opmærksom på at Acie har valgt at sige stop for bloggeriet, fordi en af de “voksne” bag modebevægelsen (og nej, jeg linker med vilje ikke der til!) – de ryger også fra min linkliste over til højre, så snart dette indlæg er udgivet, ikke har respekteret at Acie hele sin bloggertid (og før det) har skrevet under alias.
Det er blevet respekteret af de steder hun har lavet noget for (som jeg har opfattet det), som jeg længe har forstået det så er hendes navn rigtige navn, noget hun har holdt for sig selv og kæmpe stor respekt for det, hun har vist at det sagtens kan lade sig gøre at manøvre på den store modebane uden at optræde under eget navn.

Jeg kan sagtens forstå Acie – som hun altid vil være her, kender hende ikke som andet end det!
Jeg har huseret på det store internet siden 2004 hvor jeg har skrevet under forskellige alias, det var først her i maj da jeg besluttede af få eget domæne at jeg turde tage skridtet fuldt ud og skrive under eget navn og ikke alias.
Hvilket kan anses som værende sent, i forhold til at jeg startede med at blogge september 2006.

Jeg kan fuldt ud forstå hendes reaktion, da jeg kan sætte mig ind i det, for jeg blev også lidt øhh… og utilpas, da en af mine rigtig gode bekendte og medbloggere hilste mig velkommen på min blog ved at skrive mit rigtige navn, men da jeg kunne se at jeg ikke havde haft mange læsere forbi slappede jeg lidt af.
Men havde jeg samme antal af læsere, så havde min reaktion været en helt anden og nok ikke helt forskellig fra hendes.

Stine & Sara
er ikke de eneste der har skrevet om det der er sket, på bloggen BlahBlahBlah har også kommenteret det, det samme gælder Litzy og Bailey.

Så er der Persilje med vilje, som var blandt de første blogs der fik taletid på modebevægelse, håber ikke nogen kæder hendes blog sammen med vedkommende der har skabt hele balladen.

Jeg har længe set modebevægelsen som et sted hvor jeg kunne lære nye bloggere og deres blogge at kende, på samme måde som andre blogge på min blogroll.

Men nu bliver jeg lidt, jeg ved ikke hvilke ord jeg skal sætte på det – kunne det samme overgå andre bloggere der ikke skriver under eget navn?

Jeg håber ikke at folk går så meget i lynchstemning at de raserer Sidneylise!
For det kan godt ske at de arbejder på modebevægelsen, men det er ikke dem der har tabt hovedet.

Jeg er også ven med modebevægelsen på facebook og overvejer kraftigt om ikke at de skulle ryge som ven, fordi det en af skaberne bag har gjort er i mine øjne uacceptabelt.

Det blev vist en længere smøre, men barnagtighed er jeg på ingen måde fan af.

7 Responses to Respekt for andre menneskers valg?

 1. Litzy says:

  Godt skrevet – two thumbs up.

  Jeg synes virkelig det er tragisk når folk ikke har sans for almindelig pli og god opførsel.

 2. Sacha says:

  Jeg kan se at vedkommende undskylder sig med at vedkommende troede det var okay at bringe navnet, fordi det tidligere er bragt et andet sted.
  Men fordi navnet er bragt et sted, betyder det ikke at det er okay at bringe det igen – two wrong doesn’t make one right!

  Så kan man vælge at tro på det eller lade være, jeg finder det som en barnlig undskyldning.

 3. Julie J says:

  Hej Sacha,
  Rigtig fint indlæg, og jeg er meget enig. Specielt det der med at navnet jo har været bragt før, synes jeg er til grin. Nå ja, men der er jo nogle som har røvet en bank før, hmm, så må jeg nok også godt. TIL GRIN!

  Any way, jeg tror lige, at jeg poster et link til dit indlæg, på vores blog, kunne ikke skrive det bedre selv 🙂

 4. Sacha says:

  Hej.
  Præcis, jeg bryder mig ikke om denne barlige opførsel at fordi andre har gjort det, så må jeg også godt.

  Det skal du være velkommen til og tak for rosen, jeg kigger lige forbi jeres blog så.
  Tror aldrig jeg har været der.

  /Sacha

 5. Pingback: Acie.dk’s ønske om anonymitet virker halvhjertet | Jonas Juhler Hansen

 6. Jeg synes det er rigtig godt skrevet det her indlæg.. Det er i mine øjne klart at modebevægelsen har begået en fejl, i det de udgav interviewet sammen med et tag af Acie’s rigtige navn. Det er sgu synd for hende..

  http://glitteramalie.blogspot.com/2010/09/kasper-misbrugte-mit-interview.html

  /Charlotte Amalie

 7. Sacha says:

  Jeg giver ikke meget for de undskyldninger han er kommet med, de klinger hult og det at skrive navnet i et tag – det har jeg ikke ord for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.