9 centimeter stylter

Posted by Sacha in Fashionabelt, Seneste køb | Tagged , , | 13 Comments

Hvis du gættede på sølv, så ding ding ding – jackpot!
Fornuften sejrede, selvom jeg var meget tæt på at klikke de grønne hjem – i øvrigt fornuft er vist så meget sagt, når skoene i forvejen er hamrende ufornuftige med deres 9 cm hæl… så fornuftig skal forståes som: jeg-kan-bruges-til-alt-farve.


Skoene er min debut ud i at købe sko på nettet, hvor jeg ikke kendte til skoens pasform i forvejen, men når man nu har jagtet glimmer længe, så skal plastret rives af på et tidspunkt og man hopper helt ud på det dybe vand.

(hele to metaforer på en gang – så er budskabet klippet ud til konfetti)

Jeg købte skoene i en str. 38, efter at have have jokket rundt på et målebånd, hvor længden på min fod sagde: 37,5 (big surprise), så jeg gik op – hellere indlæg i skoene end, at tæerne skal kappes af.

Til min store overraskelse sad skoene temmelig godt, og hælen sidder lige der hvor jeg bedst kan lide det i forhold til balancepunktet, nå ja… der skal indlæg i, for de er lige det halve nummer for store.
Heldigvis har jeg løse indlæg liggende hjemme, da sko i halve numre for store ikke er ukendt land.

Men sådan en succesoplevelse kan godt gå hen og blive farlig, for det betyder at skomulighederne lige pludselig er blevet væsentligt større.

PS. I grunden utroligt hvor meget energi jeg har til at skrive stolpe op og stolpe ned, når mine batterier er temmelig flade.

13 Responses to 9 centimeter stylter

 1. Mette says:

  skal jeg være helt ærlig synes jeg også de er finest i sølv – de andre er lidt for firser-agtige og sølv er netop mere all-round som du skriver!! Tillykke med dem – og dejligt de passer – kender godt den løse sål – de er og bliver dejlige – især fordi de kan tages ud, hvis fødderne hæver meget op

 2. Charlie says:

  Ej, jeg dør lidt indeni! Det er da godt nok de fineste glimmersko jeg længe har set! Jeg sidder her og kigger på mine (meget praktiske) træningssko, der også netop er ankommet fra Zalando og ønsker at de var lavet af glimmer. Og havde sløjfer på…

  🙂

 3. Tine says:

  Øj, hvor er de fine!! De skriger jo julefrokoster, jul og nytår.

  Ville ønske jeg kunne holde til 9 cm, men 30 ugers gravid mave rimer bare ikke på høj hæl. Desværre!!

  Glæder mig til at se dem på:-)

 4. Sophie says:

  Uhh, dem har jeg også lige bestilt som nytårssko! Nu håber jeg de sidder lige så godt på mig som de gør på dig. 🙂

 5. Sacha says:

  @Mette.
  Hvis de havde været i wizard of oz røde, så havde det været meget sværere om at vælge 😀

  @Charlie.
  Haha… kender det med de praktiske sko, har ikke gjort andet end sådanne køb det sidste år, pga en møgankel.
  Har cravet høje hæle meget meget meget lang tid af den grund.

  @Tine.
  Præcis, de skriger julefrokost og fest, overvejer om jeg ikke lige skulle klemme en ekstra julefrokost ind i billedet, for at få luftet skoene 😀
  Overvejer lidt om de skal luftes i weekenden – for luftes skal de meget snart.
  Ja, tror gerne af 9cm hæl og 30 uge er en knap så god kombination.

  @Sophie.
  Uhh… krydser fingrene for det 🙂

 6. Carina says:

  Hvorfra, hvorfra?

  Og ja, røde ville være vidunderlige! Også til juleaften!

  • Sacha says:

   De er mærket even & odd fundet på Zalando 🙂

   Jagter forsat et par rigtigt røde sko.

 7. Sophie says:

  Woop woop! De passer! Så er der fest! 😉

 8. Sacha says:

  Woohoo.. Partay 😀

 9. Sophie says:

  By the way, de her findes også i rød. 😉

  http://www.zalando.de/even-odd-pumps-nero-ev411a00j-802.html

  • Sacha says:

   Det par var også inde i overvejelserne 😀
   Valgte dog at springe pailletterne over i denne omgang, da de ikke var den der røde nuance jeg er på jagt efter – man skulle tro at sko var en videnskab.

 10. Pingback: Zalando | Ekko Rocks

 11. Pingback: Jamen, jeg har jo ingen sko… | Jordforbindelse(n)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.